EventSound, uw facilitair partner voor geluid, licht en tours.
EventSound
Korenstraat 69
7722 RS Dalfsen
Tel: +31 529 769 015
info@eventsound.nl
Disclaimer

Privacy Statement

De bescherming van uw persoonsgegevens is van essentieel belang voor Eventsound. Persoonsgegevens van klanten worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij gelden de volgende uitgangspunten:

Wij houden ons in alle gevallen aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. De gegevens van klanten en bezoekers worden opgenomen in onze klantenadministratie. Wij zullen de verzameling en gebruik van gegevens beperken tot datgene wat noodzakelijk is om het gewenste niveau van dienstverlening aan onze klanten te kunnen bieden. Dit omvat ook het op de hoogte houden van onze klanten over interessante aanbiedingen van onze producten en diensten en om onze commerciële activiteiten te administreren. Hierbij trachten wij rekening te houden met de voorkeuren van onze klanten.

Clickgedrag

Op de website van Eventsound worden tevens algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen de gegevens worden gebruikt om voor klanten meer gerichte informatie en aanbiedingen op de site te zetten. Op deze wijze kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren.

De infrastructuur en programma's voor het administreren van klantgegevens zijn zo gemaakt en beveiligd dat onbevoegden geen informatie over cliënten kunnen krijgen.

Wij zullen geen persoonsgegevens aan een externe partij ter beschikking stellen, tenzij wij de klant in eerdere overeenkomsten hebben geïnformeerd, wij door de klant zijn geautoriseerd of er een wettelijke verplichting bestaat om persoonsgegevens te verstrekken.

Eventsound behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor een update van ons privacy beleid.