Warning: file_get_contents(http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.json?id=EventSound_nl&count=2) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /var/www/vhosts/eventsound.nl/httpdocs/index.php on line 96
Twitter:
EventSound
Korenstraat 69
7722 RS Dalfsen
Tel: +31 529 769 015
info@eventsound.nl
Welkom bij EventSound

EventSound is een allround facilitair licht- en geluidsbedrijf, opgericht in 1999 met vestigingen in Dalfsen (Overijssel) en Utrecht. Het bedrijf is uitgegroeid tot een full-service facilitair bedrijf met een groot assortiment audiovisuele apparatuur.

Jaarlijks verzorgt EventSound circa 1.500 tapeacts, roadshows, bedrijfspresentaties, theatersshows en festivals door het gehele land. Met bepaalde acts reist Eventsound zelfs door heel Europa (en soms zelfs daarbuiten). Maar ook voor de inhuur van kleinere geluidssets kunt u bij EventSound terecht.

Op deze site ziet u wat EventSound zoal in het verleden heeft gedaan zodat u een indruk krijgt wat wij mogelijk in de toekomst voor u kunnen betekenen.

Behalve verhuur van materieel en personeel biedt EventSound aanvullende diensten zoals het ontwerpen van lichtplannen en riggingplots. Het team van EventSound bestaat uit jonge, creatieve maar vooral gemotiveerde vakmensen. Een team dat geen uitdaging uit de weg gaat. Hierin is EventSound waarschijnlijk niet de enige maar wel uniek in de branche is de langdurige samenwerking met een groot aantal vaste opdrachtgevers. Wij zijn hier trots op en zijn onze opdrachtgevers zeer dankbaar.

Wij nodigen u van harte uit om de website te bekijken.

Indien u met ons van gedachten wilt wisselen over uw specifieke wensen dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met u betaalbare een (maatwerk) oplossing zullen vinden.